Støtt barn. Atleti-prosjektet bidrar til å starte en uke i Běchovice

“Det handler ikke bare om veldedig finansiering.Vi finner nok en merverdi som ville være syke eller funksjonshemmede barn har bidratt til å overvinne vanskelige livssituasjoner, “forklarer Libor organist, leder av den tsjekkiske Athletic Federation.

“Vi setter pris på at vårt sykehus besluttet å støtte dagens kjemper ikke bare tsjekkiske men også verden atletisk scene,” setter pris på dette initiativet Miloslav Ludvik, direktør for Universitetssykehuset Motol. “For pediatriske pasienter er møte med dem er alltid en minneverdig opplevelse som de kan diversifisere sin ofte lange sykehusinnleggelse.”

Idrettsutøvere som ønsker å samle inn penger som skal brukes til å dekorere barnas ortopedisk avdeling ved Motol sykehus. “Fargebilder på vegger og tak av rommene gjør ditt opphold på barneavdelingen og minst delvis avlede oppmerksomheten fra helseproblemer,” sier MD.Jana Tejnicka, leder av pediatrisk klinikk av 2. medisinsk fakultet ved Karlsuniversitetet og Motol universitetssykehus.

tematisk knyttet til Běchovice langrennsløpet – Praha. Det er den nest eldste uavbrutt road race i verden som har gått siden 1897. Årets åpne rase mesterskap vil bli avholdt søndag 27 september. Provenuet fra salget vil være for ortopedisk avdeling på Motol universitetssykehus.

Mange tsjekkiske idrettsutøvere har allerede sluttet seg til den første hendelsen til “Idrettshjelp” -prosjektet for å kjøpe t-skjorter verdt 1000 kroner.Noen av dem vil til og med løpe i Třichov závod – som den tsjekkiske skuespilleren Kristiina Mäki eller Europas mester Jakub Holuša.

“Vår velferdskjorte kan imidlertid kjøpes og bidra til det gode,” sier direktør for den tsjekkiske idrettsforeningen Tomáš Janků.

De som ønsker å delta på den populære Bechovice i den skjorta, kan du kjøpe på forhånd, enten på setet for den tsjekkiske Athletic Federation (Diskařská 100, Praha 6, tlf. 2300 144 00) eller også dager 21-25.September i Top4running-butikken (Náplavy 2013/1, Praha 2), eller direkte på racerbanen i målområdet.

Kom og Špotáková

Běchovickým rase, men ikke slutten støtte idrettsutøvere. “Idrettsutøvere innser at de er heldige og kan gjøre det de liker og gjør i deres liv. Og de vil gjerne gi noe mer til de som er i en vanskelig livssituasjon for øyeblikket.Prosjektet vil innebære, for eksempel, Pavel Maslak, Kris Mäki, Barbora Špotáková, Elizabeth Klučinová representasjon eller hovedtrener Tomas Dvorak og mange andre, “forklarer leder av Libor idrettsutøvere Organist grunnleggende filosofi om prosjektet.

“Vi ønsker at barnas ortopedisk avdeling samarbeide i en annen form,” sier forbund direktør Tomáš Janků. “Vi tror at barn glede når utøverne kommer personlig heier når de skal synges, lese eventyr eller ha dem komme for å prate,” de forklarer hvordan de vil se neste kapittel prosjekt.

Blant utøverne som tilhører kinnene av prosjektet, innendørs verdensmester Pavel Maslak og Kris Mäki, tsjekkisk rekordholder i går på 3000 og 5000 meter, og også gullvinner fra årets World Universiaden.

“Personlig kontakt med barn idrettsutøvere er en fin idé, er jeg glad for at jeg kan for å støtte dette prosjektet,” sier en tsjekkisk runner-finske røtter.På samme måte tenker Maslák. “Det er bra, og jeg er glad jeg kan bidra. Jeg tror at mange mennesker vil kjøpe t-skjorter bare i Běchovice, hvor det vil være mange konkurrenter og tilskuere, “legger til en vellykket quarterback.