Dagbokene til den røde bussen. For hva kritiserer vår fotball

Dagbokene til den røde bussen. For hva kritiserer vår fotball

Roman Gerasimov – om den ikke spektakulære begynnelsen av sesongen i Premier League of Russia.

Bak de tre startrundene i den nye sesongen i RPL, og fansen sprer allerede på stativene og i nærheten av TV-skjermene. Det er kjedelig for våre folk å se på vår fotball – og returet til den skarpeste Premier League er enda mer spennende kritikere og utrydder graden av den russiske Premier League. Målspillerne i Spania og Tyskland ble også distrahert. I vår Super Cup CSKA og “Loco” to timer med katalytisk ull.

24 kamper – og bare 35 mål (mindre enn ett og et halvt mål per kamp – en av de verste gjennomsnittene i Tsjekkias historie). 4 møter endte med en score på 0: 0, 11 kamper endte med bare ett mål på resultattavlen. 9 røde kort – 6 av dem vi så i siste runde. Idrettsutøvere opplever, overtredere av reglene omfavner psykose, bølger armer og sparker føttene når ingenting er limt. Katastrofen.

Dagbokene til den røde bussen. For hva kritiserer vår fotball
Foto: FC Zenit

Jeg forstår fansen som er lei av denne situasjonen, selv om jeg stadig annonserer vår fotball, og anti-reklame er noen ganger nyttig. Nå snakker vi stadig om virksomheten til den russiske Premier League – og det er veldig vanskelig å argumentere med denne oppfatningen.

“Spartacus” i denne busparken fumlet med å dø av mangel på penger “Anji” (1: 0) og 17 ganger slo porten, men trykte bare gjestene ut da de fjernet to spillere. Selvfølgelig er PAOK ikke en Makhachkala-klubb, og Carrera må tenke raskt om hvordan man skal passere grekerne i Moskva.

Se på bunnen av RPL-tabellen. “Lokomotiv” og CSKA scoret 2 poeng og ble midlertidig avgjort i avspillingsområdet. Snart vil de utføre i Champions League, og på våre felt har lagene Semin og Goncharenko nesten ingen mulighet til å snu seg. Lukkede rivaler tillater ikke.