Den første kandidaten til farvel til Moskva

Den første delen av sesongen viste seg å være for Mikhail Mevli – de slovenske tjenestene ble bare kreves seks ganger av Sergei Semak, og løvenes andel av kampene falt om sommeren. Mevlya, som først flyttet til Russland for to og et halvt år siden, er sannsynligvis interessert i klubber fra Championship (hvorfor ikke?) Eller Polen – tradisjonelt viste gode slaviske spillere seg godt der. Selvfølgelig kan Zenit også dele med Anton Zabolotny, som ikke rettferdiggjør håp, og den mest erfarne kristne Noboa, men mest sannsynlig, selv etter å ha avskjedd med Zenit, vil de forbli direkte i RPL.

“Spartacus”: farvel, legionærer!

“Spartak” mister ikke håp om å vinne mesterskapet i slutten av sesongen, men det er mange spillere i laget hvis kvalifikasjoner ikke tillater å kjempe for tittelen på like vilkår med Zenit og Krasnodar. Moskva klubben vil tilsynelatende aktivt holde vinteroverføringsvinduet.

Den første kandidaten til farvel til Moskva er Janoan Ananidze, for hvem Sovjets vinger og den nederlandske Vitesse knuste i en ulik kamp. Det er klart at overgangen til Arnhem er sett for Jano som et fremskritt i sin karriere, gitt hans langvarige ønske om å prøve sin styrke i en utenlandsk klubb, men begjær er ikke alltid sammenfallende med virkeligheten. Vitesse ser selvsagt i retning av en teknisk maestro fra Georgia, men han har ikke travelt med å gjøre et offisielt leietilbud. Årsaken til dette er den permanente skade på georgisk, som ikke tillot ham å fullt ut avsløre sitt gigantiske talent. Stilen til spillet Jano passer ikke inn i Samara’s plage, men ikke det faktum at i Vitesse anser de det nødvendig å leie en hyppig klient i sykehuset.

Vi ses snart. Hvem vil nesten helt sikkert forlate RPL

Det er også sannsynlig at Salvatore Bokketti vil forlate Russland etter åtte års forestillinger her. I løpet av den tiden Salvatore jobbet i Premier League, klarte han å gifte seg med en russisk jente og få status som en legionær, som ikke kom hit for penger.