Et eller annet sted i bakgrunnen blinket André Gomes

Et eller annet sted i bakgrunnen blinket André Gomes, som hun “Barcelona” ble fristet etter velsmakende internasjonal turnering med landslaget til Portugal. Midtbanespiller promayalsya i Catalonia to årene, har blitt gjenstand for latterliggjøring og hat mot sine egne fans, og denne sommeren sjefenes Barca “brukt som tilbyr Gomes alle. “Juventus” med tilleggsavgift i stedet for Pyanich – vel, vær så snill. “Man United” med samme Mina og en bunke penger – og plutselig gi Pogba.

Den siste setningen beskriver perfekt “blå-granat”. Samme sommer, når “Barca” brukt mer enn 30 millioner euro for den unge Arthur, og deretter tok Vidal, det også spontant starte lokker Pogba og hans grådige agenten Mino Rayol. Spanjolene hadde ikke forvirre mulig posisjon av “Manchester United”, som i tilfelle av å forlate Pogba ville ha mistet sin største stjerne i et par dager før overgangsvinduet stengte i England.

Barcelona har ingen plan. Hennes overføringer er kaotiske og spontane Foto: Barcelona, ​​MUFC

Gomes ble sendt til “Everton” komplett med Mina, og den liderlige portugisisk ble ikke utgitt for godt, men leid ut. Plutselig vil det bevise seg, og hvis ikke – du kan bare tjene litt mer penger på det neste sommer, og deretter tilbringe den på neste Gomesh.

“Barça” har lenge siden spyttet på klubbene, hvis interesser det gjør vondt – det eksisterer i en alternativ virkelighet som fungerer i henhold til dens lover. Men i stedet for lovene, er den katalanske klubben selv styrt av instinkter.

Utvalg “Barca” er langt fra den gjennomtenkte presisjonen, som er iboende, for eksempel “Juventus”. Hvis italienerne pumpet muligheten til å kjøpe til en rimelig pris nyttige, men ikke fremragende spillere (Khedira, Blaise Matuidi, Jan), har katalanerne ofte fokusert på den lyse navn og markedsføring appell, eller rett og slett ikke setter pris på de potensielle overførings imot når de bestemmer lagre.