Interessant nok, å snakke i Kina

I leiren fra laget fra Kina er Augusto en av de viktigste aktørene, etter å ha spilt 26 kamper i finale sesongen og scoret 10 mål og 13 assisterer. Dette gjorde at Beijing Guoan bokstavelig talt til sist kunne kjempe for et sted i AFC Champions League-sone (analogt med European Champions League), men for turen til mål var denne kampen tapt.

Interessant nok, å snakke i Kina, er langt fra å være det sterkeste laget i liga, klarte Renato Augusto å forbli i full visning av treningspersonalet til det brasilianske landslaget. I sine rangerte han hele kvalifiseringsrunden for verdenscupen i 2018 (16 kamper, 3 mål), og gikk også til den siste delen av turneringen i Russland, husket av fansen for deltakelse i 3 kamper og 1 ball.

HULK – 32 år gammel, fremover / angripende midtbanespiller “Shanghai SIPG”
Den nåværende kostnaden for versjonen av Transfermarkt – 21 millioner euro

Den brasilianske fremover Zhivanildu Vieira de Souza, bedre kjent med det forkortede kallenavnet Hulk, viste seg godt for Porto og St. Petersburgs Zenith. I leiren til begge disse lagene, ble Hulk skinnet og scoret et utrolig antall baller inn i motstandernes mål. Åpenbart tiltrak dette kjøpmenn fra øst, som i sommer 2016 kjøpte Hulk fra Zenit for 56 millioner euro, og det ble ryktet at spilleren selv ble betalt en lønn på 20 millioner euro per år.

10 fotballstjerner som gir show i det kinesiske mesterskapet

Den mest vellykkede fra et personlig synspunkt til Hulk var den siste sesongen, hvor han scoret 17 mål. I mesterskapet-2018 på grunn av de fremste 25 kampene, 13 mål og 12 assisterer. På samme tid, denne sesongen, er Hulk langt fra å være den beste scorer i laget, som er Wu Lei fra Kina, som scoret 27 mål i 28 kamper – den beste indikatoren for 2018 Super League.

Men Hulk er usannsynlig å være veldig opprørt fordi hans scoring-ytelse ikke er den beste i laget, fordi Shanghai SIPG vant den kinesiske tittelen i 2018-mesterskapet før planen og for første gang i sin historie.

Esequiel LAVESSI – 33 år gammel, fremover av Hebei China Fortune
Den nåværende kostnaden for versjonen av Transfermarkt – 5,5 millioner euro