Jeg hjertelig elsker vår fotball og agitere for sitt syn

“Railwaymen” er forferdelige i angrepet og glemte målene, “hærens menn” forvandles av sammensetningen og prøver å få det ønskede resultatet av diagonalene til Magnusson på Fernandez. Beskyttelse lider: tatt 3. plass i tabellen “Orenburg” i sitt felt utette og rute “Lokomotiv” (1: 0), og CSKA kom i Tyumen til “Yenissey” (1: 1), tapte den første og på slutten av kampen dratt ut et poeng bare på grunn av den dumme feilen til dommer Galimov: dommeren satte en straff, da han så en feil i øyeblikket med et bildefall og en simulering av Mario Fernandez.

Jeg hjertelig elsker vår fotball og agitere for sitt syn, men han skjønte ikke hvordan du kan sitte på sofaen og gjemme bort fra TV, som på mandag viste en kjedelig spill, “Ufa” og “Krasnodar” (0: 1). Gutta leker i Europa League. Bak dem ble turen lukket av Rubin og Zenit (0: 1). I denne sesongen forventer eksperter fra laget Berdiyev løft og i spillet, og i bordplanen. En blå-hvitt-blå Semak måtte rehabiliteres etter den lyro-europeiske horror i Minsk.

Dagbokene til den røde bussen. For hva kritiserer vår fotball
Foto: FC Zenit

Hva vi så: rivaler ikke dele med oss ​​dine ideer og angrep hverandre lange og unyttige overføringer med fly, vertene i målet treffer eneste Paul Mogilevets og gjester for første gang falt inn i feil gate på 78 minutter – en unik forvitring Erokhin, som før det, fra noen få meter, slo han et humoristisk slag langs portene til Dzhanayev, med Dziubas pass, på en eller annen måte stakk han Soslans hånd på et blankt område. I sekunder før den endelige fløyten slo Erokhin igjen – det var det tredje skudet av Zenit og den andre kampen på mål for hele kampen. Og vi snakker om laget som tar utgangspunktet i CR-tabellen. Dette er tinn, mine venner.

Kan du forestille deg hvordan med en slik fotball, “Zenith” på torsdag vil vinne tilbake fire mål fra Minsk “Dynamo”? Det samme er uvirkelig. Russisk fotball, kjære, våk opp snart. Vi ventet.