Olomouc trener Kalvoda hyllet endringene, men kritiserte Ordos

Mens Kalvoda hadde ord med ros for Ordo, kritiserte den erfarne spilleren seg selv. “I min alder er jeg allerede lovlig, og jeg må si at første halvdel var katastrofalt, jeg hadde mange billige tap. Jeg vil ikke unnskylde noe, det er klart min feil. På den annen side, jeg spilte en seriekamp i lang tid – og det er mye å vite, “sa fanklubb nettstedet

Fem runder fyr med en representant fortid, som brukes til å opptre som pådriver av lagets og differensial spillere bare paběrkoval og samlet. minutter som en joker. Selv mangelen på spillopplevelse var et tegn på den første store sjansen, da han selv flagget straffen.

“Kanskje jeg var i vanlig spill, er jeg helt annerledes.Men man ønsker alltid å fange en enkel ting og ikke å tenke. Jeg jobbet med det dårlig, jeg måtte sette den på brystet og rengjør den, “tenkte han.

Mål nesten sultne i andre omgang, men pasningen ztečovala forsvars høylandet til pinne. Det var en stor smak på Ordoš, kampen ble ødelagt, men den brøt. Kalvoda ga ham en sjanse under Malko i stedet for Juraj Halenárs største sommerredning, som fortsatt er litt produktiv med litt hjelp.

“Halenár Ifølge statistikk, den spilleren som kjører mange kilometer fra den mest kilometer mančaftu, men jeg vedder på Ordžiho, som satte koppen i Rosice tre mål,” forklarte han. “De hadde bare en assistent i fem kamper, dette var sannsynligvis tilfelle.Men det er en kvalitet spiller og komme videre med det. ”

Krajan Malec blinket premiere i den tsjekkiske ligaen vinne skutt. Bak meteren gikk han fra sted placírkou akkurat når ballen er gnidd på vei til gate i innlegget. Ellers, men uten en centimeter hengslete seks fot tungvint, der de kunne signere den siste muskelskader.

“Thomas er en typisk zakončovatel. Jihlava mot du fant den, ballen vakkert rengjort. At vi trenger fra ham. Vi trenger ikke å vise frem noen finesse, vi må score mål, “roste ham Plšek midtbane, som hadde hjulpet på mål.

Og ser frem til søndag klokken Sparta teamet også forsterker Pilsen uventede forsterkninger Roman Hubník.En av ligaens beste spillere skal være passform. “Det er på Roman at det er en person som han har vært gjennom noe. Det er klart av det. Jeg tror at laget vil gi fred i kritiske øyeblikk, det roer seg. ”

Kalvoda teller med ham inn i midtforsvaret, fire, sannsynligvis i stedet for kaptein Rajnoch. “Roman er en spiller som er blant de beste fotballspillerne i ligaen. Vi vil sikkert ikke være i stand til å sjakkere med ham, sier han.

I Letna vil Hanaci bli oppmuntret av førstepremien og det stadig bedre teamet. “Dette handler ikke om selvtillit, men litt mer rolig. Men igjen går du til Sparta, du har ingenting å tape, så må vi gå hjem igjen. Så det er igjen og igjen.Egentlig vet jeg ikke engang hva jeg klager over, vi er under press, sier Ordoš.