“Rødblå” oppnådde ideell sammensetningen

Lokomotiv: dump ballast fra tog

Muscovites kunne ikke presentere en gave til fansen i form av en fortsettelse av banketten i Europa League, men de fortsetter å legge et ganske svakt press på Zenit med Krasnodar. Bookmakere tror ikke at “rødgrøntene” har vesentlig grunnlag for å tenke på mesterskapet, men Seminagene fortsetter å bøye seg og streve for tre poeng i hver kamp.

Boris Rotenberg kan snart avslutte sin spillekarriere, men den russiske finnen kan ikke betraktes som tap av språk – bare helse og lykke, hvis korsbåndsskade ikke tillater ham å fortsette sin karriere. Hvorfor Brian Idova ble kjøpt, er ikke helt klart – i løpet av sesongen ser den nigerian ut som en veksler, og på ingen måte den beste. Ved VM, som ble holdt i Russland, spilte Idova tre kamper, men klarte ikke å hjelpe sitt historiske hjemland. Varianten med Italia er svært sannsynlig, med tanke på spill av Brian og antall afrikanere i serie A.

Vi ses snart. Hvem vil nesten helt sikkert forlate RPL

Manuel Fernandes risikerer å bli det viktigste tapet av Loko, men den nye ledelsen av “rødgrønne” kan være enig med portugisiskene om en ny kontrakt. Hvis ikke, vil han bli ønsket velkommen i Milano med åpne armer. Fremtiden for erfarne Taras Mihalik er innhyllet i tåke – en legionær fra nabolandet Ukraina har ikke spilt enda en gang, klemmet seg til benken. Taras er det enkleste av alt – han kan alltid komme tilbake til sitt hjemland Ukraina, der han med all sannsynlighet vil avslutte sin spillekarriere.

CSKA og kamerater

“Rødblå” oppnådde ideell sammensetningen – hver person spiller nå en rolle i den generelle mekanismen til Goncharenko, så hvis endringer i sammensetningen av CSKA er, så bare som de sier, “ved inngangen”. Maksimum – Nishimura til leie vil gå til spilløvelse. Og klubbens hovedklient fra VEB-Arena, Abel Hernandez, pakker ikke kofferter ennå. “Bulls” forbereder seg på å stormme den ugjennomtrengelige (og er det egentlig?) Fortet av “Zenith” – for tiden engasjert en annen representant for den skandinaviske halvøya. Strandberg føles som en svart sau i klubben (og spiller for den andre linjen i FNL) – hans retur til Norge eller den andre Bundesliga virker ikke som en fantastisk utvikling av hendelser. På Rubin var Chico Flores, en tidligere forsvarer av Swansea, ulykkelig med sitt liv i Kazan og russisk fotball, kjedelig med sitt hjemland, og uttrykte derfor et ønske om raskt å si opp avtalen. Remembered dashing vil ikke – dette er helt sikkert.