Trener Korytar mener fotballag Baník vil bidra til å fullføre laget

“Jeg vil ikke si at de er forsterkninger, men nye spillere som har lagt til kadre,” sa han. “Men vi tror de vil bli forsterkninger. I tre fire kamper ser vi om laget trekker. Men vi valgte dem. “Og det er det treneren mener er avgjørende. Českobudějovický forsvarer Jaroslav Machovec er i Brno i fjorten dager, midtbanespiller Richard Lásik fra Slovan Bratislava over en uke. Defender Martin Dostal ankom tirsdag og angriper Marek Červenka i går. Begge er kjente. På den annen side forlot Martin Foltyn for å være vert for Hlučín.

Baník på lørdag klokka 17.00 i den syvende runden av den første ligaen Jablonec.Og de nye spillerne i gruppen vil være. “I Mark, som er den korteste tid med laget, men likevel bestemmer,” sa han Korytář. “Sortimentet vil være litt annerledes enn Dukla, men vi vil ikke flytte mye med det. Vi må stabilisere det. ”

Er det ikke sent i sesongen? Hvorfor satte ikke Banik et konkurransedyktig lag i sommerferien? “Vi har ett poeng i seks runder, noe som er skummelt, men det er ikke sent,” sa Coach. “I sommer prøvde vi å supplere laget, var det spillere på rettssaken, men hadde ikke gått ut, så vi bestemte oss for å prøve å spille liga med den eksisterende troppen.De tre første spillene var veldig gode, men det kom sår, og settet var fortsatt i endring, noe som hadde innflytelse på forestillingen. “Treneren anerkjenner at han visste om problemene på venstre og høyre side av settet. “Vi prøver å løse marsjen. Jeg tror at vi har lykkes i å gjøre det, og vi vil være sammen i lang tid. Vi har mye tid til å oppnå soliditet, kompaktitet, men vi må score. “Tunelagene anslår det vil ta tre uker til en måned å sette seg ned.

Ostravas ønsket å bygge på sine egne avkom, men denne visjonen har nå kollapset. “Vi hadde mange spillere, men de gikk til andre klubber, de ble solgt og ingen å ta fra junioren,” sa Radomír Korytář. “Hvert år kan vi ikke heve fire fem spillere som stadig vil spille ligaen.Ungdommene har et potensial, stort potensial, men de vil ha tiden. “Pavlenka, keeper Holzer og Stash Kaša, spiller stabilt. “Men nå trenger vi spillere som er i stand til å bevege seg i kritiske situasjoner,” la Korytar. “Vi har ingen poeng, vi er under press av fans, media, og derfor har vi gjort endringer i kadrer.”