Ved begynnelsen av sin karriere i Lille kunne

Franck Ribery – en av de mest berømte muslimene i verdensfotball. Ofte i intervjuer snakker han om sin tro og den rette livsstilen. Bare ord avvike med gjerninger. Noen ganger tillater han seg handlinger som ikke bare er utenfor hans religion, men også av loven. Frank mener imidlertid fortsatt at han alltid har rett. Selv når du skriver om andre mødre og bestemødre. Husk de mest vanvittige gjerningene i en franskmenns liv.

Broket en albue til en peer

Ved begynnelsen av sin karriere i Lille kunne Frank ikke takle sitt voldelige temperament. I laget, mange foretrakk å holde seg borte fra rebel, ikke løp i problemer. Selv da var det klart at mannen har et utrolig talent, men klubben ble tvunget til å forlate stjernen for et stille liv. Den siste halmen var en kamp med en lagkamerat, hvis navnhistorie ikke har holdt. Kampen viste seg ikke å være enkel, men i gangsterfilmer – ifølge resultatene gikk Riberys motstander til sykehuset, hvor han ble diagnostisert med en ødelagt albue, og Frank begynte å søke etter en ny jobb.

Ser ikke i passeprostitusjonen

Frank Ribery konverterte til islam i 2006 for sin ektefelle Vaibys skyld. Fotballspiller innrømmet at religionen roet sitt voldelige temperament, og han er klar til å følge alle reglene.

“Jeg forsto hvordan islam hjelper i vanskelige situasjoner. Den klokeste boken i jordens historie. ”

I intervjuet snakket Frank vakkert, men i virkeligheten viste det seg ikke veldig veldig. I 2010 ble hele Frankrike rocket av en gal historie om Riberys kampanje mot prostituerte. Den berømte modellen Zahia Dzar sa nå at hun hadde forbindelser med fotballspillerne til fransk landslag. Selvfølgelig er det ille at en sann muslimsk Ribery, fire år etter bryllupet, lurte på sin kone da hun var opptatt med sine barn, men mye verre – en prostituens alder. Ifølge fransk lov begikk Ribery en forbrytelse, siden kjærlighetsfesten ved møtet var 17 år gammel.