Vi sparket, Frydek gjorde det ikke. Selv hjemmelageren forsto ikke selv den mest foul

Jeg stod ved målvakten, og Bořek Dočkal traff hjørnet. Gólman presset meg inn, jeg tok to skritt framover, Kenya (Fatai) utvidet det og Lafi scoret, “midtbanespilleren Ladislav Krejčí beskrev nøkkelmomentet. “Så tok det fem sekunder og dommeren fløyte.”

Men hva er det? Offside? Fa? Forklaringene er sagt å ikke vært sparsomme.

Han sa ikke noe. Han hvisket, så vi spurte ham. Og han gjorde ingenting, “skrepet Krejci hjelpeløst med hendene. “Som du har sett, har vi sett det på banen også. Jeg vet ikke hva annet å si. Jeg så ikke en feil, dommeren gjør nok. ”

Gjestens spillere og hele benken rystet for øyeblikket. “Vi var alle ute.Vi trodde og tror fortsatt at det var et vanlig mål, sier Martin Frydek, forsvarstaker i Tripoli. “Det var ingen på målvakten. Jeg ønsker ikke å gråte, men jeg antar det skjer ikke. ”

Midtbane bořek dočkal raste slik at han dømmer selv etter kampslutt gult kort. Etter kampen ville han ikke snakke. “Ikke vær sint, ikke i dag,” nektet han en forespørsel om et intervju. Irriteringen vedvarer.

“Det var et nervøst problem etter kampen. Men hva skal du hjelpe? Du kan få et rødt kort, svekke av, “Krejci visste. “Vi sa noe til dommerne, men det var alt vi kunne gjøre.Tilbake det måtte ta arbeid. “Home

keeper Tomas Kosice hjem etter kampen spartanerne selv innrømmet at han ikke har noen anelse om hva virket Justiciar. Han var i hytta og ristet på hodet. Han sa at han ikke vet hva dommeren var det piping, “sier stopperen Mario Holek. “Han sa at for ham, sto ingen og absolutt ingen nefauloval”, sa Krejci. Hjem

Ukjent mål rasende gjester, samt mye omstridt flagget offside i nok et mål Lafata i første halvår. Men samtidig visste de at spillet var bedre i stand til å utføre bedre. “Jeg ønsker ikke å kaste bare på det ukjente målet.Jeg tar det ikke som en konspirasjon, sier Frydek, en av de beste spillerne på banen. “Vi ønsket å vinne, og vi hadde nok sjanser,” sa Krejci.