Vi støtter ikke flyktningene, protesterte Pilsen-fansen

Den europeiske sammenslutningen av klubber (ECA) vedtok et forslag Porta representanter til klubbene i Champions League eller Europa League til å betale én euro fra hver billett til første hjemmekamp. I Tsjekkia en handling involverer Sparta Pilsen og Liberec.

initiativ, men ikke liker noen fans Viktoria Plzen. Noen av dem solgte billetter og penger planlegger å betale for syke barn eller eldre mennesker.

“trekke en kamp for oss er et mindre onde enn å være bare en krone å delta på denne motbydelig handling. Vi vil sikkert høre at politik ikke tilhører sport.Så husk som beordret til å holde ett minutts stillhet for Mandela, som er straffe oss for våre meninger, vi som stadig gorging passord ingen respekt og rasisme “, sa Roman bakala Pilsen fan på sin Facebook-profil.

En Han fortsatte: “Derfor bestemte vi oss for å ta dette skrittet. Pengene vi mottar for solgte billetter, er donert til våre eldre eller syke barn. De fortjener vår omsorg og oppmerksomhet, ikke økonomisk gresshopper fra Afrika og den arabiske halvøy ”

Mens støttespillere kom til å protestere, men -. Særlig i begynnelsen av kampen – nefandil. Atmosfæren forbedret seg bare etter omtrent en halv time da Pilsen fotballspillere oppsto.

“Det var så rart i starten.Fans skyld ikke, de sier noe boikott, “bemerket Milan Petrella. “Jeg lurte på hva som skjedde. Mens fansen ropte et par ganger, men det var slik som vi pleide. ”

ECA idé Porta, som representant støttet de største europeiske klubbene, godkjent for noen dager siden. Hendelsen ble senere støttet av Michel Platini, president for European Football Union (UEFA). Foreningen har ennå ikke annonsert hvilken organisasjon pengene skal passere.Nettopp annonsert at finansiering for å bistå i å løse krisen.

“Viktoria Plzen som fast medlem av ECA deltok i tiltak i organisasjonen til støtte for flyktninger til den første kampen i Europa League denne sesongen,” sa Pilsen talsmann Pavel søyle. “Så langt som selve initiativet fokuserer Viktoria Plzen også fortsette på en langsiktig og stabil støtte lokale ideelle organisasjoner gjennom et etablert veldedighetsprosjekt viktoriansk hjerte.”

I tillegg til Pilsen fans også protestert eksempel Ultras Lech Poznan. Kampen mot Belenenses (0: 0) boikottet og det ytre skallet av stadion hang et banner “Stopp islamiseringen”

Fans av tsjekkiske Champion flyktninger protesterer mot på lang sikt..For eksempel under en seriekamp mot Slavia utførte en koreografi som leser “Europa, våkne opp.”

Disiplinærkomiteen Fotballforbund Tsjekkia (FARC) for denne klubben straffet med en bot på 100.000 kroner. Hun rettferdiggjorde det ved å si at choreoen var “ekstremistisk innstilt”.