Jeg er ikke der jeg spiller. Kometen i angrepet satser på en rampe av universaler

Vil du se en lærebok av hockey symbiose? Bare se på Kometas siste kamp og hennes eneste kamp mot Vítkovice. Brno senter Jan Hruška med en elegant tilbake i angrepszonen forlater poksen Vojtech Nemec. Kulen peker på de fire forsvarende motstanderne, og returnerer den til partneren som uten vanskeligheter treffer det avdekkede buret.

Når du legger til et reklamepar til David Ostricka, er du det største offensive våpenet av Comets i begynnelsen av extraliga. Treneren til Brno, Alois Hadamczik, har allerede vært i forberedelse.

“Det sitter sammen. Kanskje det er ingen grunn til at vi skal dele, “24-åringen Ostrizek håpet før sesongens begynnelse.På grunn av solid ytelse og fraværet av Peter Ton, er det ingen grunn til å gjøre det.

Arbeidstrioen er ikke uvanlig, men kometenes eliteformasjon tar allsidigheten til angriperne.

Den første er en defensiv spesialist, den andre er oksen, den tredje er kampen? Ingen måte. “Fordelen er at vi alle er kreative. Jeg gjør noe for å kjempe, folk kan gi en smart rekord, “skildrer Ostřížeks venstrefløy som kom til Brno i fjor.

“Det er som gutta blir undervist her for andre innlegg,” sier Pear. “Det er greit. Settet er så fleksibelt, “fortsetter den 29-årige senterformasjonen. “Vel, vi er en slik vinge.Når noen faller, vil legge til “etterbehandling riktig spiss tysk.

Den produktive trioen Šikulů Comet ønsker å satse og fredag, fra 18 timer Karlovy Vary verter. “De er gode gutter som kan score et mål. Men vi må ha en større vekt på porten, pendler til dorážky og vi føler for å være i front, “planer Brno Tomas kaberle, som vanligvis Ostřížkovi, pærer og tyskerne sikret forsvaret tilbake. Nå poste andre defensive sentralen Richard Stehlík finner sted i den første sesongen, 40 år Frantisek Ptacek

Andre endringer Hadamczik ikke kommer til å trene imot, ønsker han å sone for en helg nederlag. 1: 5 fra Vitkovice. “Vi må sette vår bestilling i forsvar igjen.Taktiske feil var for mye, “sier blueprint av den blå-hvite omformeren.

Kraftverket er satt opp mot Hadamcziks lag, som ikke lagde ett poeng i to dueller. “De kommer med taktikk for å forsvare seg og gå inn i raske motangrep,” sier treneren. “Dette vil provosere Duda,” minner gjestelederen.

Den preussiske linjen kan være målet med målet om en berømt kanin…