England 2-1 Wales: Fem snakkepunkter fra Sportingbet Euro 2016 Group B-bindingen

Det var en periode her da Roy Hodgson stirret på mulig utgang. Hans beslutning om å velge den samme siden i suksessrike kamper for første gang siden tapene til Italia og Uruguay ved World Cup 24-spillene syntes tidligere å ha kommet tilbake. England, alt huff og puff til ingen belønning, trailed på pause med mangel på fizz i deres forbipasserende og selvtillit på wane. Til lederens kreditt var hans reaksjon dristig, oversvømmet boksen med angriperne, og til slutt slo de to streikene som ble introdusert i intervallet målene for å sende laget til toppen av gruppe B. England hadde aldri vunnet et spill på en stor turneringen har trukket på halvtid. Dette var historisk – og en Sportingbet rettidig belønning for en leder under press.Den konservatiske konserten, så ofte spilt til Hodgson, kan ha gått på samme måte som Wales. Euro 2016: Sturridge forlater det sent da England kommer tilbake for å slå Wales Les mer2) Negativ Wales mislykkes i å gjøre seg selv rettferdighet

Ashley Williams kalte spillere og ansatte sammen på banen etter den endelige fløyten, de som i huddle mente at dette lagets skjebne forblir i sine egne hender. Hvilken frustrasjon de hadde, var uten tvil født av det faktum at de er i stand til mer enn dette. De følte at de kunne skade engelen, men Bales frispark til side, for mye av dette var et forsvarsforsvar med bare hint av trussel på telleren. Det var mye næring, oppsummert av Williams og James Chester, som sårte Wayne Rooney, da kapteinen truet et sekund, men de ceded alt for mye territorium.Hans duggling i besittelse her førte til at det var ulykke fra Englands støtte, den 21-årige, en liten gutt som ble tapt. Hans tilbaketrekning på intervallet føltes som en barmhjertighet. Talenten han besitter er ikke i tvil – hans selvtillit er bare knust. Men de 142 minuttene han har spilt i Frankrike, har vært helt underwhelming.5) Er Sturridge og Vardy den beste veien videre?

Knækkereaksjonen etter en seier snatched sent er å Sportingbet vurdere alt er bra med verden etter alle. Faktisk har det vært mye som har lovet om Englands to forestillinger hittil, fra klassen Dier og Rooney på midtbanen til måten begge backbacks har buzzed menacingly opp sine respektive flanker. Likevel, når ballen ikke skiftes raskt nok, kan dette laget fortsatt løpe på grunn.Hvis Sterling tydeligvis må trekkes tilbake fra rampelyset, er mistanke om at Harry Kane kan lide av godt over 100 starter for klubb og land de siste to sesongene, og det kan hende at han trenger en pusterom. Med det i tankene ville en bytte til 4-3-3 med Daniel Sturridge og Jamie Vardy sikkert være fornuftig for det endelige gruppespillet mot Slovakia, når momentum må opprettholdes. Hvis moden betalte seg for Hodgson etter pause her, hvorfor stoppe nå?

more: Sportingbet apostas grátis