Unibet velkomstbonus

Unibet er ikke bare spillkontoret, men også ved bytte med odds som er gjort av spillere alene. Dette er et veldig moderne system med høye odds. Unibet tilbyr vanligvis 20% bedre odds enn noen andre, eksklusivt innhold for spillerne, live-kamper, mobilspill, hesteveddeløp, beste kombinasjonsspill og uttak under kampen. Den støtter betaling via Moneybookers.com, kredittkort eller bankoverføring. Live-spill med TV-strømmer og interessante actionhendelser er tilgjengelige.

Bonus $ 200 – Unibet Registrering!

Slik gjør du en konto
Bare gå til betfair.com og klikk på Bli med oss ​​i dag.
Fyll ut et registreringsskjema
-skriv ned bare sann info
-passordet må inneholde minst ett tall og må være 8-20 tegn langt
-Velg valutaen din
Bekreft at du overholder Unibet-vilkårene
-Klikk på Agree og Open Account.

Din konto er nå klar for et første innskudd. Velg hvordan du gjør et innskudd – mer er angitt nedenfor.
bonuser:
30 AUD innsats GRATIS og bonus opp til 1500 AUD

Unibet tilbyr et bonus for nye spillere, noe som gir deg en sjanse til å se hvordan Unibet fungerer. Denne innsatsen har vanligvis 30 AUD verdi og kan tilbys med ulike cashback hendelser. For mer informasjon besøk Unibet.com

Hvordan:
Åpne ny konto
-bet minst 30 AUD
-Hvis du mister, gir vi deg 30 AUD tilbake
– Jo mer du satser – jo mer får du etter 30 dager som en bonus.

Hvordan lage et innskudd

Klikk på Deposit opp på nettstedet. Velg betalingsmåten din og skriv ned et beløp.
Hvis du ikke forstår noe, vennligst kontakt info@betfair.com.
Minimal innskudd er 22 AUD.
Depositum kan gjøres med Visa, Mastercard, Skrill, Neteller eller Paysafe-kort, som overfører pengene dine umiddelbart. Kort tar 1,5% avgift, Paysafecard tar 2,5% avgift. Bankoverføring er gratis, men tar 1-3 dager å overføre pengene dine.

Hvordan trekkes tilbake

Penger kan trekkes tilbake på flere måter. Klikk på “Min konto” øverst på hjemmesiden og klikk på “tilbaketrekking.” Du vil se et beløp som du kan trekke ut. Velg en metode du foretrekker, og skriv inn et beløp.
Hvis du brukte debet / kredittkort, Neteller eller Moneybookers å sette inn pengene dine, må du trekke det på samme måte minst én gang.
Minimal uttak er 15 AUD.

Hvordan satse

Du kan kjøpe og selge odde akkurat som på børsen. Det er grunnen til at Unibet tilbyr de beste oddsene, som er omsettelige under kampen. Du kan dra nytte av å endre oddsen under kampen, som noen ganger blir mye bedre.

Interessante fakta:

  • tiltrengning når som helst – du kan få pengene dine umiddelbart
  • kombinert spill – bedre enn noen gang tidligere
  • hesteveddeløp.

Live-spill

Live-spill er veldig populære. Du kan satse til siste sekund i kampen med Unibet, som ikke er tilgjengelig på andre kontorer.

Mobilspill

-mobile-spill er sikret av mobilapper for Android, iPhone, Blackberry og andre telefoner. Bare klikk på Mobiltelefoner og følg instruksjonene.